Top 10 Women Shoes under ₹500 on Amazon

Spread the Information

Top 10 Women Shoes under ₹500 on Amazon

‘Good shoes get you places’. Whether you believe this saying or not, shoes are still an important element of our outfits. It’s all about style, comfort, trend, and of course, how much do they cost. People usually have a notion that only expensive shoes are the perfect choice for them. Can we truly rate shoes based on their market value? We can’t dispute that certain branded shoes are well worth our money; nevertheless, this is not always the case.

There are many shoes on the market that are reasonably priced and provide durability, style, and comfort all at the same time. While some of us like to buy shoes in person, others prefer to shop on online e-commerce platforms.

1. BATA Printed Fitness

Top 10 Women Shoes under ₹500 on Amazon

Amazon Link: https://amzn.to/3O43Nvt | M.R.P. 429 | White, Blue, Silver

Product details

Sole: Rubber

Dimensions: ‎ 28.9 x 14 x 10.5 cm; 540 Grams

Closure: Pull On

Date First Available‏: ‎ 7 April 2020

Fit Type: Regular

Manufacturer‏: ‎ BATA INDIA LIMITED

Shoe Width: Medium

ASIN‏: ‎ B07YFW9RLC

Outer Material: Canvas

Item model number: ‎ 5591497

Closure Type: Slip On

Country of Origin: ‎ India

Toe Style: Pointed Toe

Department: ‎ Womens

Warranty Type: Manufacturer

Manufacturer: ‎ BATA INDIA LIMITED

Warranty Description: 90 days

Item Weight‏: ‎ 540 g

2. ASIAN Women’s Sneaker

ASIAN Women's MELON-23 Casual White Sneaker Shoes with Full Fabric Upper Lightweight Max Extra Cushion Shoes for Women's & Girl's

Amazon Link: https://amzn.to/3riswDm  |  M.R.P 399  |  White

Product details

Sole: Polyvinyl Chloride

Dimensions: ‎ 26 x 16 x 0.8 cm; 510 Grams

Closure: Lace-Up

Date First Available: ‎ 11 April 2022

Shoe Width: Medium

Manufacturer: ‎ ASIAN

Packer: ‎ Asian Retail Ventures

ASIN: ‎ B09XMFP6WK

Item Weight: ‎ 510 g

Item model number: ‎ AMY-23

Net Quantity: ‎ 1.00 count

Country of Origin: ‎ India

Generic Name: ‎ Sneaker

Manufacturer: ‎ ASIAN

3. BATA Greekyfitness Sneakers

BATA Womens Greekyfitness Sneakers

Amazon Link: https://amzn.to/3JNEmfa  |  M.R.P 426  |  Color Available: Gray

Product details

Sole: Natural recycled rubber

Dimensions: ‎ 28 x 14.5 x 10 cm; 750 Grams

Closure: Pull On

Date First Available: ‎ 16 April 2020

Fit Type: Regular

Manufacturer: ‎ BATA INDIA LIMITED

Shoe Width: Medium

ASIN: ‎ B0876PHTJ2

Easy to wear and comfortable to use

Item model number: ‎ 5592292

Item Weight: ‎ 750 g

Country of Origin: ‎ India

Net Quantity: ‎ 1.00 count

Department: ‎ Womens

Generic Name: ‎ Sneakers

Manufacturer: ‎ BATA INDIA LIMITED

4. ASIAN LR-82 Casual Sneaker

ASIAN Women LR-82 Casual Sneaker & Loafer Stylish Shoes for Girl's

Amazon Link: https://amzn.to/3JLGnZ6 | M.R.P 389 | Color Available: Pink

Product details

Sole: Ethylene Vinyl Acetate

Dimensions: ‎ 26 x 16 x 10 cm; 200 Grams

Closure: Lace-Up

Date First Available: ‎ 27 October 2021

Fit Type: Regular

Manufacturer: ‎ ASIAN

Shoe Width: Medium

ASIN: ‎ B09KHD32FL

Packer: ‎ Asian Retail Ventures

Item model number: ‎ LR-82cMLTIPNK-6

Item Weight: ‎ 200 g

Country of Origin: ‎ India

Generic Name: ‎ Sneaker

Manufacturer: ‎ ASIAN

5. Power Printed Softy

Amazon Link: https://amzn.to/3rnDasI | M.R.P 374 |

Product details

Sole: Polyurethane

Product Dimensions: ‎ 28 x 13.5 x 10 cm; 756 Grams

Closure: Pull On

Date First Available: ‎ 1 April 2022

Fit Type: Regular

Manufacturer: ‎ South can

Shoe Width: Medium

ASIN: ‎ B09X174RBS

Material -Canvas

Item model number: ‎ 5595165

Sole – PVC

Country of Origin: ‎ India

Color – Red

Item Weight: ‎ 756 g

Not Water Resistant

Generic Name: ‎ Sneaker

6. ASIAN Sunshine

Amazon Link: https://amzn.to/3rnDg3y | M.R.P 499 | 

Product details

Sole: Ethylene Vinyl Acetate

Product Dimensions: ‎ 31 x 10 x 21 cm; 430 Grams

Closure: Pull On

Date First Available: ‎ 19 October 2022

Fit Type: Regular

Manufacturer: ‎ ASIAN

Shoe Width: Medium

ASIN: ‎ B0BJVNQM2B

Generic Name: ‎ Casual Shoes

Item model number: ‎ SUNSHINE-01

Packer: ‎ Asian Retail Ventures

Country of Origin: ‎ India

Item Weight: ‎ 430 g

Manufacturer: ‎ ASIAN

7. Layasa Comfotable Lightweight Sneaker

layasa Comfotable Lightweight Casual Sneaker for Women/Girls (Pink, Numeric_3)

Amazon Link: https://amzn.to/3rnBRtu | M.R.P 499 | 

Product details

Sole: Rubber

Product Dimensions: ‎30 x 9 x 7 cm; 800 Grams

Closure: Lace-Up

Date First Available: 2 June 2023

Fit Type: Regular

Manufacturer: LEVEL INTERNATIONAL

Shoe Width: Medium

ASIN: ‎B0C6YHFDZF

Sole: Rubber

Item model number: LAYASA 240

Closure: Lace-Up

Country of Origin:‎ India

Shoe Width: Medium

Manufacturer:‎ LEVEL INTERNATIONAL

Net Quantity: ‎1.00 count

Packer:‎ LEVEL INTERNATIONAL

Generic Name:‎ Sneaker

Item Weight:‎ 800 g

8. ASIAN Melon-99 Loafers

Amazon Link: https://amzn.to/3O2rlAY | M.R.P 349 | 

Product details

Sole: Ethylene Vinyl Acetate

Product Dimensions: ‎ 26 x 16 x 10 cm; 440 Grams

Closure: Lace-Up

Date First Available: ‎ 27 October 2021

Fit Type: Regular

Manufacturer: ‎ ASIAN

Shoe Width: Medium

ASIN: ‎ B09KHCDWQ4

Packer: ‎ Asian Retail Ventures

Item model number: ‎ AMY-91cMOUVE-7

Item Weight: ‎ 440 g

Country of Origin: ‎ India

Item Dimensions LxWxH: ‎ 26 x 16 x 10 cm

Department: ‎ Womens

Generic Name: ‎ Sneaker

Manufacturer: ‎ ASIAN

9. AJANTA Women Navy Slip on Snekaers

Amazon Link: https://amzn.to/3XHuKYZ  | M.R.P 443 | 

Product details

Sole: Polyurethane

Product Dimensions: ‎ 25.9 x 6 x 4 cm; 450 Grams

Closure: Pull On

Date First Available: ‎ 24 November 2022

Fit Type: Regular

Manufacturer: ‎ Ajanta Footcare India Pvt Ltd

Shoe Width: Medium

ASIN: ‎ B0BN8JQ1PN

Net Quantity: ‎ 1 Count

Item model number: ‎ PU2035

Generic Name: ‎ Sneaker

Country of Origin: ‎ India

Department: ‎ Womens

Item Weight: ‎ 450 g

10. PARAGON Women Green Sneakers

Amazon Link: https://amzn.to/43w90kp | M.R.P 374 | 

Product details

Sole: Polyvinyl Chloride

Product Dimensions: ‎ 31 x 19 x 13 cm; 550 Grams

Closure: Lace-Up

Date First Available: ‎ 27 February 2020

Fit Type: Regular

Manufacturer: ‎ Paragon

Shoe Width: Medium

ASIN: ‎ B0857Q9GGF

Outer Material: Textile

Item model number: ‎ R11501L-Green

Closure Type: Lace-Up

Country of Origin: ‎ India

Toe Style: Round Toe

Item Weight: ‎ 550 g

Warranty Description: 35 days

Generic Name: ‎ Sneakers

 

 
 


 

 

Read More: Nail Ideas | The Owala Water Bottle


Spread the Information

11 thoughts on “Top 10 Women Shoes under ₹500 on Amazon”

  1. Thanks for your personal marvelous posting! I quite enjoyed
    reading it, you may be a great author.I will be sure to bookmark your blog and may come back in the
    future. I want to encourage you continue your great work, have a nice day!

    Stop by my site vpn coupon 2024

    Reply
  2. Hey this is somewhat of off topic but I was
    wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you
    have to manually vpn special code with HTML.
    I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted
    to get advice from someone with experience.
    Any help would be enormously appreciated!

    Reply

Leave a Comment